Grand Finale Comes To Me

Allaahu akbar..

Letih naik moto pergi rumah terbuka naqib baru petang tadi, ada discussion pulak.. Lebam mata jugak la ni..

Imtihaan aakhiroh (final exam) makin hampir.. Banyak projek dan assignment perlu disubmit.. Discussion sampai bertindihan.. ~ Semoga dipermudahkanNya.

8 November 2009 (9.00 am - 11.30 am)
STIV3103
Rekabentuk Berasaskan Pengguna (User Centered Design)
No comments.. ~

10 November 2009 (2.30 pm - 5.00 pm)
STIV3063
Kejuruteraan Perisian (Software Engineering)
Subjek yang dianggap 'killer' bagi kebanyakan student, ambik ni pun sebab takde pilihan..


13 November 2009 (9.00 am - 11.30 am)
STID3163
Multimedia Mudah Alih dan Perkomputeran Tersedia (Mobile Multimedia and Ubiquitous Computing)
Subjek ni agak menyeronokkan, rasa macam nak ulang belajar je.. (bukan sebab kena repeat)

15 November 2009 (9.00 am - 11.30 am)
STIV3043
Produksi Video Digital (Digital Video Production)
Boleh tahan untuk subjek ni, study kuat sket, insya Allah skor..

Overallnya?

Tak sabar nak kerja!! Heh ~

2 Tindakbalas²:

Cruisewar said...

subjek software engineering bukan
killer. jgn anggap camtu. aku dah amek subjek tu time blaja kolej dlu. hang mesti boleh py. go go go !

but, dont go on majoring in software engineering. gud lck

kahfi8 said...

[ cruisewar ]

bukanlah killer bagi yg amik IT, tapi killer bg kami student multimedia..

susah maa..